Det er nu blevet lettere for Aabybro efterskole, at registrere eleverne når de deltager i skolens aktiviteter. IDadvice har udviklet et RFID registreringssystem som er integreret med efterskolens intranet ”skoleplan”. Ved ankomst til en aktivitet swiper eleven sit ID-kort og registreringen er foretaget, hurtigt og nemt.

Automatisk RFID registreringssystem

Aabybro Efterskole huser 40 medarbejder og 220 elever fordelt på 8., 9. og 10-klasse. Skolen udbyder en bred vifte af aktiviteter til eleverne. Elevernes deltagelse i en aktivitet registreres på skolens interne system ”Skoleplan”. Hidtil er denne proces foregået enten manuelt af den enkelte aktivitetsansvarlige eller man har valgt ikke at foretage registrering. Ved hjælp af den implementerede RFID registreringssystem på efterskolen, er registreringen nu langt mere effektivt og tidsbesparende.

Registreringssystem
Modelfoto

En nem og hurtig løsning

Alle elever har fået udleveret deres eget ID-kort med indbygget RFID-tag. Ved deltagelse i en aktivitet, scannes nøglekortet ved hjælp af en kortlæser, og eleven er automatisk registret som mødt op. Kortlæseren er tilsluttet en PC der står ved indgangen til aktiviteten. En nem og hurtig løsning for både underviser og elev.

Registreringssystemet er direkte forbundet med efterskolens interne system ”Skoleplan”. Underviserne undgår herved, at registrere eleverne manuelt. Ved integration til skoleplan opnår skolen 3 fordele:

  • Hurtig og nem registrering af alle elever der deltager i aktiviteten.
  • Ingen dobbelt registrering.
  • Lærerne skal ikke bruge tid på registrering af eleverne.

© 2024 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?