RFID til tracking, Den Norske Opera og Ballett

RFID til tracking af scenetæpper – Den Norske Opera og Ballett (DNOB)

Når man tænker på anvendelse af RFID til tracking er opsætning og produktion af en opera er måske ikke det sted man først tænker på. Eller forbinder med behovet for effektiv produktionsflow og styring ved hjælp af RFID teknologien.

Alligevel er RFID til tracking hos DNOB et glimrende eksempel på anvendelse af RFID til en IoT løsning. Et eksempel på hvordan RFID spiller en stor rolle på mange fronter. Også områder som ikke lige er synlige i hverdagen, Eksemplet viser også at det ikke er inden for traditionel industri-produktion man har gavn af effektive arbejdsgange og tracking af  udstyr. Inden for kultur-produktioner giver det også rigtig god mening og værdi at bruge RFID til tracking.

RFID Systemet gør det muligt for DNOB at have præcis styring og tracking på scenetæpper. Formålet er selvfølgelig hurtigt og effektivt at kunne finde de tæpper frem som man skal anvende til en forestilling. Scenetæpper er meget ofte unika værker skabt til en særlig forstilling med øje for en speciel opsætning og fortolkning af musikken, operaen eller balletten.

Med RFID til tracking betyder det, at Den Norske Opera og Ballett har det fulde overblik over alle tæpper.
Om tæppet er i brug, om tæppet er udlånt til andre nationale eller internationale operascener.
Eller hvilke tæpper man anvendte sidste gang man satte samme forestilling op.

Hvert enkelt scenetæppe er et stykke kunst i sig selv og unikt. Men hver tæppe indgår også i en historie sammen med andet scene udstyr, historik og kunstneriske data omkring tæpperne og er derfor af stor værdi.

Igennem løsningen med RFID til tracking har Den Norste Opera og Ballett fundet en effektiv løsning på deres problemstilling, og organiseringen af scenetæpperne er blevet effektiviseret betydeligt.

RFID lagersystem
Teppestyring RFID læser og scanner

©2017 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?