IDadvice udfører mange forskelligartede projekter indenfor RFID til kultur, sport og events. Dette spænder bredt med alt fra RFID kort på charterrejser, til registrering af cykler med chip for at forbedre cykelsikkerheden. Her på siden finder du en bred vifte af de projekter vi har beskæftiget os med, både overordnede beskrivelser men også konkrete cases.

Den Norske Opera & Ballett

Hos den Norske Opera & Ballett har IDadvice udviklet og installeret et RFID system til tracking af scenetæpper, som repræsenterer en stor værdi. Flere er unikke og mange er hele kunstværker i sig selv. Det er derfor vigtigt, at have fuld tracking på scenetæpperne med både billede, kunstner, fremstillingsdato, hvilke produktioner det har indgået i samt hvilke vedligeholdelsesprocesser der er gennemgået. Alt dette bliver registreret ved hjælp af et automatiseret RFID system. Læs mere om projektet her.

RFID i cykelprojekter

RFID på cyklen kan bruges af aktive cykelbyer på flere måder; gennem opbygning af communities kan der gives cyklister særlige fordele i byerne, hvilket vil give færre trængselsproblemer, mindre forurening og sundere borgere.

Med mobile bokse kan der også løses særlige trafikopgaver i forbindelse med større arrangementer og events. Der skabes mere sikre cykelruter, og der skabes et grundlag for en løbende positiv dialog med cyklisterne i byen. Læs mere om projekter her.

Har du nogle spørgsmål til projekterne, eller ønsker du blot at vide mere, kan du altid kontakte IDadvice på info@IDadvice.dk.

© 2024 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?