RFID til kultur, sport og events

ID-advice udfører mange forskelligartede projekter, indenfor RFID til kultur, sport og events. Dette spænder bredt med alt fra RFID kort på charterrejser, til registrering af cykler med chip, der bruges til at forbedre cykelsikkerheden. Her på siden finder du en bred vifte af de projekter vi har beskæftiget os med, både overordnede beskrivelser, men også konktere cases.

Den Norske Opera & Ballett – RFID til tracking af scenetæpper

Udvikling og installation af et RFID system til tracking af scenetæpper, scenetæpper repræsenterer en stor værdi fordi de er unikke og mange er kunstværker i sig selv, det er derfor vigtigt at have fuld tracking på dem med billede, kunstner, fremstillingsdato, hvilke prodiktioner det har indgået i og hvilke vedligeholdelsesprocesser det har gennemgået, alt det bliver registreret ved hjælp af et automatiseret RFID system.

RFID på cyklen til cykelbyer og andre cykelprojekter

RFID på cyklen kan bruges af aktive cykelbyer på mange måder, gennem opbygning af communities kan man give cyklister særlige fordele i byerne, til gengæld for byerne færre trængselsprobelemer, mindre forurening og sundere borgere.

Med mobile bokse kan man også løse særlige trafikopgaver i forbindelse med større arrangement og events.
Man skaber mere sikre cykelruter og får grundlaget for en løbende positiv dialog med cyklisterne i byen.

Har du nogle spørgsmål til projekterne, eller ønsker du blot at vide mere, kan du altid kontakte os på info@IDadvice.dk.

©2017 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?