Hos IDadvice vil vi gerne formidle viden om RFID- og IoT teknologi. Vi oplever ofte at kunderne har svært ved at skelne mellem de forskellige trådløse teknologier som NFC, RFID, Bluetooth, Aktiv RFID/Wifi og GPS Og hvilke forskelle og styrker teknologierne har i forhold til hinanden, så for hurtigt at klæde jer på omkring trådløse teknologier og for spare både vores kunder og os for tid, har vi lavet en grafik, der illustrerer netop dette.

I illustrationen har vi forsøgt at vise forskellen på aktive (med batteri) og passive (uden batteri) teknologier og give en idé om hvor og til hvad teknologierne er særlig velegnet. Dette skal være med til at give jer, vores kunder, grundlag for at vurdere hvilke teknologier der passer bedst til jeres påtænkte projekt – på den måde har vi bedre forudsætning for at hjælpe både teknisk og med en realistisk prisramme.

Vi har brugt mange timer på at udvikle og forfine den, med det formål både at gøre en let overskuelig og informativ, vi håber vi har nået målet og håber du også finder den overskuelig og informativ, og eventuelt undersøger det, der passer til dit projekt nærmere på vores side om RFID-viden .

God fornøjelse:

Hvad er forskellen på NFC og RFID?

Trådløse teknologier
aktive og passive NFC-RFID-WIFI-BLE-GPS

Rækkevidde på aktiv og passiv NFC og RFID

NFC, RFID og andre trådløse teknologier
illustration af forskellige læseafstande for RFID og GPS

Hvis du gerne vil vide mere om RFID standarder kan du få mere detaljeret information her.

RFID artikler
Forklaring på hvad aktiv og passiv RFID er
Emne
Forklaring på hvad aktiv og passiv RFID er
Beskrivelse
Hvordan man skelner mellem de forskellige trådløse teknologier som NFC, RFID, Bluetooth, Aktiv RFID/Wifi og GPS Og hvilke forskelle og styrker teknologierne har i forhold til hinanden
Forfatter
Udgiver
IDadvice ApS
Logo

© 2024 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?