RFID standard systemer omfatter RFID systemer som vi har udviklet til at være kernen i RFID systemet, bindeledet mellem RFID udstyr som RFID læsere, håndterminal eller andre mobile RFID skannere.

  • RFID middleware, kernen i vores RFID service til Passive RFID systemer
  • Enkeltstående RFID standard API
  • Håndterminal modul, standard modul til at håndtere AutoID funktioner for lager og logistik
  • RTLS / IPS aktivt RFID system (indendørs GPS system) til at positions-bestemme vigtige personer og værdifuldt udstyr

RFID-Middleware

RFID-service kerne:RFID standard systemer

RFID service er central for al kommunikation med forskellige RFID læsere og andet udstyr til RFID-læsning, RFID-kodning/skrivning, print og kodning af RFID-labels eller kort.
RFID service afleverer output på et entydige dataformat og sikrer integration til det administrative system om det er ERP, produktionsstyring, salgsstyring eller datawarehouse.
Teknologier: C#, .Net, MS SQL, MySQL, RFID-HF, RFID-UHF

Tillægsmoduler til RFID service kerne:

  • Whitelist, kontrol af at tingene er hvor de skal være. Blacklist, find produkter der er placeret forkert eller “blevet væk”. Teknologier: C#, Web interface, MySQL, RFID-UHF, RFID-HF.
  • Integration med produktionstyring. Giver automatisk dataopsamling i proces-flow til produktionens proces- og kvalitets-kontrol. Interface til flere produktions- og proces-standarder, tilpasses virksomhedens IT-arkitektur.

Enkeltstående RFID standard API:

RFID standard API er til de kunder, som kun har behov for en enkelt RFID læser i systemet, og som kun ønsker et API til at integrere til deres egen udvikling af IT-system. Teknologier: C#, Java, Delphi, RFID-LF, RFID-HF, RFID-UHF.

Håndterminal / Mobil modul

Standard modul der håndterer alment gængse funktioner for logistik og lager og åben integration til ERP systemer. Teknologier: C+ C#, Webinterface, 1D og 2D stregkoder, RFID-HF, RFID-UHF.

Integration til eksisterende produktionsstyring eller lagerstyring. Baseret på dataopsamling med en håndterminal eller mobil, har IDadvice i samarbejde med vores partner Aska, udviklet en løsning der dækker de fleste virksomheders behov i forbindelse med lager pluk til bestilling fra lager til produktion eller kundeordre.

RTLS / IPS (Indoor Positioning System)

Standard modulet til IPS er kernen der sikrer kommunikation til IPS Receivere og beacons, her kan man have et mix af stationære og mobile receivere og stationære eller mobile beacons.

IPS systemet kan opbygges som et Mesh netværk mellem alle de aktive RFID enheder som indgår (receivere og beacons)

RFID artikler
RFID standard systemer, intergration til andre IT-systemer
Emne
RFID standard systemer, intergration til andre IT-systemer
Beskrivelse
RFID standard systemer er åbne RFID systemer. Disse er grundlag for integration mellem IT-systemer og RFID-udstyr, herunder bl.a. håndlæsere, terminaler og RFID-scannere.
Forfatter
Udgiver
IDadvice ApS
Logo

© 2024 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?