Chip tidtagning til løb

IDadvice har sammen med løbsarrangøren Memo-løb udviklet en RFID chip tidtagnings løsning til målrettet mindre løb og lokale arrangementer.

MEMO-løb er kendt for at arrangerer ultra løb og lange løbeoplevelser, blandt andet et 6 timers løb, Sti100 løbet, Nørhalne city samt Super6 serien bestående af 4 løb. Bag MEMO-løb står Morten Pilgaard, landsholdskoordinator for ultraløber landsholdet, samt Mette Pilgaard der er 3x danmarksmester i 24 timers løb.

Kendetegnende for alle løbene er at det er specialløb med få men dedikerede deltagere.

Valg af chipbaseret tiltagning til løb – distance løb

Det har der været vigtigt for Morten Pilgaard og Memo-løb at have et system som de selv har råderet over og som ikke koster et stort gebyr hver gang de anvender det. IDadvice sammensatte derfor sammen med Momo-Løb , Morten Pilgaard et system hvor IDadvice leverede noget RFID hardware og Controller der er robust nok til at det er let at flytte fra løb til løb og som er let at sætte op uden store tekniske hjælpemidler. Memo-løb valgte selv at programmerer bruger interface til systemet som omfatter løbsadministarion, brugertilmelding og resultat formidling.

En bedre løbeoplevelse med RFID MEMO-løb

RFID chip tidtagnings systemet benyttes under løbet til både til at tage tider og omgangstider på løberne, for derigennem at kunne give den bedste løbeoplevelse for deltagerne. Memo-lø har arbejdet med 2 modeller af chip-tidtagning en med armbånd hvor løberen skal svipe sit armbånd forbi antennen. Til andre løb har de valgt at anvende chip-label på brystnummer. Billederne herunder er fra et løb hvor man registrerer tid på alle omgange med et chip-armbånd.

RFID udstyr til chip tidtagning

Læs mere om MEMO-løb
RFID memo-løb

Summary
RFID chip tidtagning til løb
Service
RFID chip tidtagning til løb
Navn
IDadvice,Aarhus, Telephone No.+45 77 340 900
Area
Danmark, Norge, Sverige
Beskrivelse
RFID chip tidtagning til klubber og foreninger der afholder løb og som gerne selv vil have fuld kontrol over deres løbs tilmelding, administration og tidtagning. Uden at de skal betale store summer for licens og leje af system. Et system der er let at sætte op og som kan tilpasses klubbens behov.

© 2024 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?