ID-advice gør udvikling af apps dynamisk

ID-advice har mange års erfaring inden for udvikling af NFC apps. Vi har lavet NFC apps siden den første smartphone introducerede NFC og RFID funktionen.

Vi har erkendt, at verden stiller nye krav til udvikling af applikationer. Både traditionelle som afvikles på en workstation, og til dem som vi typisk afvikler på en mobilplatform. Hvad vi har lært af disse erfaringer er først og fremmest at;

DET SKAL GÅ STÆRK OG VÆRE EFFEKTIVT.

Derfor har vi nu hos IDadvice, investeret i et værktøj, så vi kan udvikle Apps til alle mobile platforme; iOS, Android og Windows.
Det betyder, at vi kan udvikle og kvalitets-teste apps til data opsamling på 1 dag.

Hvordan kommer I i gang? Book et møde, og få en uforpligtende samtale om mulighederne for NFC apps. Inden mødet aftaler vi hvad I skal forberede til mødet, vi vil så til gengæld lave en app til jer på mødet! Efterfølgende kan I gå hjem med en app, som er klar til brug og med fast en pris, som I og jeres økonomiansvarlige kan forholde jer til. Systemet bygger på en kort udviklingstid som bliver uden beregning, betaling sker ved en fast lav månedlig leje-pris.

 

Android NFC app

Du kan sammen IDadvice, lynhurtigt få udviklet en nem og effektiv app. Dermed kan I løse alle de små opgaver som tager dyrebar tid, men som ikke kan betale sig, at udvikle moduler til i jeres eksisterende administrative systemer.

 

 

Hvilke administrative systemer kan Id-advice lave quick apps til?

Vi kan hurtigt lave en NFC mobil app der sender data til jeres SQL database, fra Navision, C5 eller andet ERP-system. Dette kan f.eks være en timeseddel, vareforbrug på en serviceopgave, km opgørelse, booking af maskine, fejlrapport eller lignende.

Hvilke funktioner på mobilen kan vi bruge?

NFC, billeder, video, lydoptagelse, position/GPS.

Hvad er NFC?

NFC står for ”Near Field Communication”. Som navnet antyder, handler det om kommunikationen mellem to digitale enheder i nærfeltet. Mere specifikt betyder det, at du med din mobiltelefon kan udveksle viden med en anden mobiltelefon – enten direkte eller via en NFC chip.

Hvordan bruges NFC?

NFC fungerer som sagt imellem to digitale enheder i nærfeltet. Dette betyder, at du kan benytte din telefon med indbygget NFC, og udveksle viden med en anden telefon der også har NFC. Du kan også benytte din telefon, og overføre oplysninger til et kort med indbygget NFC chip. Denne løsning har IDadvice arbejdet på, og har senest udviklet en app, der giver mulighed for at overføre kontaktoplysninger til et NFC visitkort.

For uddybende tekniske specifikationer, se Wikipedias veluddybede side http://en.wikipedia.org/wiki/Near_field_communication

NFC – Fremtidens digitale kommunikation

ID-advice har valgt, at benytte NFC, da vi mener det er en del af fremtidens digitale kommunikation. NFC er egentlig ikke et nyt produkt, men da mobilmarkedet først nu er klart til NFC, mener vi hos IDadvice, at tiden er kommet til at udvikle produkter med base i NFC. Som udgangspunkt deler NFC en del fællestræk med QR-koderne, som vi efterhånden kender godt fra gadebilledet. QR-koderne mangler dog den intuitive fornemmelse, da du som bruger skal downloade scanningsprogrammer og scanne koderne fysisk. Der hvor NFC adskiller sig fra QR-koden er  den intuitive og lette brug. Således kræver det ikke andet end, at du er i nærheden af en NFC chip for, at du kan overføre information. Nemt og smart på samme tid!

RFID artikler
NFC Mobil apps
Emne
NFC Mobil apps
Beskrivelse
IDadvice arbejder med effektiv udvikling af skrædersyede NFC mobil-apps. Disse mobile apps med NFC bruges til SQL-baserede administrative systemer, og er derfor velegnede til bl.a. timesedler, booking af maskine, fejlrapport m.m.
Forfatter
Udgiver
IDadvice ApS
Logo

© 2024 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?