RFID styring af værktøj

Effektivt system til RFID styring af materiel og værktøj

 

IDadvice tilbyder 3 systemer til tracking og styring af maskiner og værktøj:

  • Materielstyring er til den kommune eller virksomhed som har mange lidt større maskiner som der skal holdes styr på, med udlån og bookinger, et typisk udlån er på 1 eller 2 dage
  • Værktøjsstyring er til den entreprenør eller håndværksmester der ønsker at have styr på udlevering af værktøj fra et fælles lager, systemet husker også hvornår el-værktøjet skal til eftersyn.
  • Håndværkeren er til den virksomhed hvor hver medarbejder har sit eget værktøj med i bilen, systemet viser tydeligt om alt er kommet med hjem i bilen, eller hvor det er glemt.

Med RFID opnår man en effektiv og hurtig styring af værktøjseftersyn eller værktøjskontrol. Det integrerede RFID system giver både overblik over, og fuld dokumentation for, hvornår der er lavet de lovpligtige eftersyn på et værktøj og hvornår næste eftersyn skal foretages.

RFID systemet opsamler naturligvis al historik på eftersyn og andre hændelser. Anvendelse af RFID til registrering af værktøjseftersyn betyder også at skrivearbejdet til kontroldokumentation minimeres.

styring af materiel og værktøj

©2017 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?