Viden om RFID

IDadvice har specialiseret sig med bred viden om RFID og trådløse teknologier. Den viden vi har opnået, vil vi gerne give videre – du kan derfor læse meget mere om RFID på disse sider.

Vi tilbyder naturligvis også RFID konsulenter  til RFID-faglig analyse eller RFID-knowhow til projekt-udbud eller som ekstern konsulent i jeres projekfase. Er du interesseret i, at høre mere om vores RFID-konsulent ydelser, kan du se mere her “RFID konsulent ydelser” eller du kan velkommen til at kontakte os på info@IDadvice.dk eller tlf. +45 77 340 900.

Specialiseret teknisk RFID viden

På disse sider har vi samlet al vores ekspertise indenfor RFID:

  • Forklaring på hvad RFID teknisk set er, Forskellen på Aktiv RFID og Passiv RFID, og et hurtigt grafisk sammenligning  af læseafstand for RFID og NFC med andre radio-signal teknologier.
  •  hvordan RFID virker   En lille video der viser hvor man hurtigt og enkelt registrerer varer med RFID.
  • Hvad er forskellen på aktive og passive RFID, NFC, GPS, Bluetooth og andre trådløse teknologier. Grafisk illustration af forskelle på RFID og de andre trådløse teknologier, og en kort beskrivelse af deres typiske anvendelser.
  • Vejen til en succesfuldt RFID løsning. Her har vi samlet en række råd og erfaringer som er gode at anvende i vurdering af om RFID er den rette teknologi til at understøtte den valgte strategi
  • Hvad koster en RFID løsning? prisindikationer til et fornuftigt budgetoverslag.
  • Hvilke risiko ved RFID du skal være opmærksom på ved valg af teknologi og system.
  • 10 gode råd, til når du arbejder med et RFID projekt.

Det er vores håb, at du ved hjælp af vores site bliver klogere på RFID-teknologien. Vi håber du vil blive inspireret samt opnår en indsigt, så du kan udnytte RFID-teknologien bedst muligt til netop jeres forretningsmodel.

Forretningsudvikling og RFID

Det er ikke kun et spørgsmål om, at vide alt indenfor RFID-teknologien samt kende til alle de tekniske muligheder og spidsfindigheder. Udvikling af et godt RFID-projekt kræver i høj grad også:

Vores erfaring har vist os, at der ikke er store brancheforskelle for hvilke fordele AutoID giver.
Tværtimod ser vi mange ligheder, både mellem industri og unikaprodukter som kunst og specialprodukter, men også processerne i industri, kultur og sport.

IDadvice har derfor rettet vores råd og vejledning mod anvendelse af RFID i:

  • Lager og logistik inden for fremstilling af produkter
  • Fremstilling og produktion
  • Service og after sale

Har du uddybende spørgsmål eller et spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi svarer altid på på info@IDadvice.dk eller tlf. +45 77 340 900.

RFID viden for open data and Smart city

RFID viden
RFID artikler
RFID viden
Emne
RFID viden
Beskrivelse
Hos IDadvice har vi specialiseret os bredt inden for RFID-teknologi. Vi vil gerne videreformidle den viden og derfor har vi lavet, nogle sider, der skal hjælpe vores kunder med at få en forståelse for hvad RFID-teknologi indebærer og hvordan den kan bruges i praksis.
Forfatter
Udgiver
IDadvice ApS
Logo

© 2020 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?