Hvem er IDadvice?

IDadvice ApS blev startet af Rita Westergaard i 2009 under navnet RFID specialisten.

Som det oprindelige navn indikerer, er vi specialister inden for RFID. Vi har dog gennem alle årene også arbejdet med de andre trådløse teknologier som GPS, Zigbee, Bluetooth og GPRS.
Vores erfaring er, at der sjældent bruges RFID alene. Der er ofte et behov for også at videresende data trådløst til en anden platform.

Siden 2009 er der sket rigtigt meget inden for trådløse teknologier:

  • Forventningerne fra kunderne og de teknologiske muligheder har ændret sig radikalt
  • Løsningerne kan være “real time online everywhere”
  • Nye IoT kommunikations protokoller

Fra RFID specialisten til IDadvice

I 2012 besluttede vi, at vores virksomhed skulle afspejle markedets udvikling. NFC, IPS og RTLS (Real Time Location System) og IoT (Internet of Things) med mobildata var allerede en naturlig del af vores hverdag. RFID specialisten var derfor ikke længere et helt dækkende navn for vores brede kompetenceområder inden for trådløse teknologier.

RFID-specialisten var i 2012 vokset til 5 medarbejdere. Vi udskrev derfor en logokonkurrence og ændrede rent teknisk virksomheden til et selskab, for derefter at kunne gå under navnet ID-advice ApS.

IDadvice er en innovativ virksomhed

IDadvice deltager løbende i større udviklings og forskningsprojekter. Vi har derfor også de tekniske faciliteter der skal til for, at vi kan gennemføre den forskning, udvikling og tests som er nødvendige for udviklingsprojekterne, herunder måling, servicering og programmering af tags, læsere og generelt udstyr.

IDadvice udvikler og leverer Auto-ID løsninger, enten som rene RFID-konsulent opgaver, eller som levering af komplette RFID-systemer.
Vores centrale team har arbejdet med RFID siden 1998.

Teamet er  fleksibelt og dedikeret til trådløs teknologi og RFID og NFC i særdeleshed. Det betyder at alle bidrager eller er direkte involveret i de fleste projekter, på den måde drager både medarbejdere og virksomheden fordel af videndeling og erfaringsopsamling. IDadvice anvender agile metoder i udviklingen af produkter og løsninger, og vi har fokus på brugerdrevne innovationer.

Vi værdsætter kundernes feedback, fordi det hjælper os med at udvikle nye løsninger, der passer til de faktiske markedsbehov. Metoden er dybt integreret i vores virksomhedskultur.

Medarbejderne i IDadvice besidder al den erfaring og ekspertise, som RFID-Specialisten har bygget. Det omfatter deltagelse i følgende relevante udviklings og forskningsprojekter:

  • RFID-ROI-SME. Formål: At demonstrere, at RFID-projektet giver god ROI – også for små og mellemstore virksomheder
  • RADICAL. Formål: Bruge mobil teknologi til at skabe intelligente byer.
  • PEARL. Formål: forbedre arbejdsmiljøer for 55+ segmentet

IDadvice arbejder inden for et teknologisk område der er i rivende udvikling, og hvor der er løbende er ny forskning. Vi rekrutterer derfor løbende højt kvalificerede universitetsstuderende som studentermedhjælpere og praktikforløb, der komplimenterer det faste teams kompetencer, og bidrager med ny inspiration og sikrer adgang til den nyeste teknologiske viden inden for vores teknologiske segment.

IDadvice ApS

Officelab K4

Lyshøjen 2

DK-8520 Lystrup – Danmark

Tlf.: +45 4240 7278

CVR: DK-34881596

 

RFID projektplan

 

 

 

 

 

 

RFID læser og RFID tags

IDadvice - rutevejledning

Summary
Besøgsadresse
Service
Besøgsadresse
Navn
IDadvice ApS,
Kirstinelund,Lystrup,8520,
Telephone No.+45 4240 7278
Area
RFID og IoT/trådløse teknologier
Beskrivelse
Kontor og mødelokaler

© 2024 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?