Hvem er ID-advice?

ID-advice ApS blev startet af Rita Westergaard i 2009 under navnet RFID specialisten.

Som Det oprindelige navn indikerer er vi specialister, inden for RFID. Men vi har gennem alle årene også arbejdet med de andre trådløse teknologier som GPS, Zigbee, Bluetooth og GPRS.
Vores erfaring er, at man sjældent bruger RFID alene, der er ofte et behov for videresende data trådløst til en anden platform også.

Siden 2009 er der sket rigtigt meget inden for trådløse teknologier.

  • Forventningerne fra kunderne og de teknologiske muligheder har ændret sig radikalt.
  • Løsningerne kan være “real time online everywhere”.
  • Nye IoT kommunikations protokoller.

I 2012 besluttede vi derfor at vores virksomhed skulle afspejle denne udvikling.
NFC, IPS og RTLS (Real Time Location System) og IoT (Internet of Things) med mobildata var en naturlig del af vores hverdag. RFID specialisten var ikke længere helt dækkende for vores brede kompetenceområder inden for trådløse teknologier.
RFID-specialisten var i 2012 også vokset til 5 medarbejdere. Vi udskrev derfor en logokonkurrence og ændrede rent teknisk virksomheden til et selskab, for derefter at kunne gå under navnet ID-advice ApS.

ID-Advice er en innovativ virksomhed

ID-advice deltager løbende i større udviklings og forskningsprojekter.  Vi har derfor også de tekniske faciliteter der skal til for at vi kan gennemføre forskning, udvikling og tests som er nødvendige for udviklingsprojekterne herunder måling, servicering og programmering af tags, læsere og generelt udstyr.

ID-advice udvikler og leverer autoID løsninger, enten som rene RFID konsulent opgaver eller som levering af komplette RFID-systemer.
Vores centrale team har arbejdet med RFID siden 1998.

Teamet er  fleksibelt og dedikeret til trådløs teknologi og RFID og NFC i særdeleshed, det betyder, at alle bidrager eller er direkte involveret i de fleste  projekter på den måde drager både medarbejdere og virksomhed fordel af videndeling og erfaringsopsamling.  ID-advice anvender agile metoder i vores udvikling af produkter og løsninger, og vi har fokus på brugerdrevne innovationer.

Vi værdsætter kundernes feedback, fordi det hjælper os med at udvikle nye løsninger, der passer til de faktiske markedsbehov, metoden er dybt integreret i vores virksomhedskultur.

Medarbejderne i ID-advice besidder al den erfaring og ekspertise, som RFID-Specialisten har bygget. Det omfatter deltagelse i følgende relevante udviklings og forskningsprojekter:

  • RFID-ROI-SME, Formål: At demonstrere, at RFID-projektet giver god ROI også for små og mellemstore virksomheder
  • RADICAL, Formål: Bruge mobil teknologi til at skabe intelligente byer.
  • PEARL, Formål: forbedre arbejdsmiljøer for 55+ segmentet

ID-advice arbejde inden for et teknologisk område i rivende udvikling, og hvor der er løbende er ny forskning.
Vi rekrutterer derfor løbende højt kvalificerede universitetsstuderende som studentermedhjælpere og praktikforløb, der komplimenterer det faste teams kompetencer, og som bidrager med ny inspiration og sikrer adgang til den nyeste teknologiske viden inden for vores teknologiske segment.

WORKSPACE indgang 1
ID-advice at Workspace

ID-advice

Haslegårdsvej 10

DK-8210 Aarhus V 
Danmark

Tlf.: +45 77 340 900

CVR: DK-34881596

ID-advice at Workspace

©2017 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?