Mission Afrika afholder sponsorcykelløb i Aarhus

Den 8. september 2018 bliver der afholdt cykelløb i Aarhus, der samler penge ind til uddannelse af børn og unge i Afrika og Mellemøsten.

Et af Mission Afrikas store fokuspunkter er, at hjælpe børn og unge i Afrika med at uddanne sig. Sponsorcykelløbet, der bliver afholdt i forbindelse med Mission Afrikas års- og repræsentantskabsmøde 2018, finder sted på Diakonhøjskolen i Højbjerg den 8. september.

Cykelløbet er åbent for alle, og inden løbet skal man som deltager have indgået en aftale med en sponsor til støtte for Mission Afrikas arbejde.

IDadvice har leveret RFID-udstyr til sponsorcykelløbet for at lette arbejdet med at registrere deltagernes resultater.  Registreringen foregår ved at hver deltager har en chip på cykelhjelmen, der scannes ved RFID når cyklisten cykler forbi. På den måde måles det nemt og præcist hvor langt hver deltager har cyklet og dermed hvor meget deres sponsor kommer til at donere til cykelløbets formål. Hele cykelløbet kan følges på en storskærm, der er stillet op ved pladsen og her kan man desuden holde øje med hvor langt hver deltager har kørt og hvor meget, der er samlet ind.

En bæredygtig løsning

Automatisk RFID-registrering som er anvendt i dette cykelløb er udbredt fordi det er en bæredygtig løsning. Udstyret kan nemlig bruges til andre lignende indsamlinger som Mission Afrika arrangerer, herunder for eksempel stafet, rulleskøjteløb eller noget helt tredje. Det vil sige at organisationen sparer penge og frivillige ressourcer, der i stedet kan gå ubeskåret til det gode formål.

© 2018 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?