IDadvice har identificeret et hul i det danske marked i forhold til UHF tags, der virkelig kan holde til industrielle processer. Processer der kan involvere ekstreme temperaturer, højt tryk og stærke kemikalier. Derfor er den hårdføre RFID metal-tag X1114 blevet føjet til vores produktkatalog.

X1114 tags er designet på en helt speciel måde for være funktionsdygtige under ekstreme forhold. RFID-Chippen har ikke en traditionel antenne; de to metalcylindere i rustfrit stål, der omslutter chippen fungerer nemlig ikke kun som beskyttelse, men faktisk som selve antennen. Cylinderenes dobbeltfunktion gør, at taggen er meget hårdfør og kan holde til påvirkninger ud over det sædvanlige over meget lang tid.

X1114 er en UHF metal tag velegnet til mange formål.

X1114, klarer i fin stil autoklavering som bruges i flere forskellige brancher, som: i fødevareproduktion, konservering, i sterilisering af instrumenter i medicinalindustrien.

Den hårdføre RFID metal tag X1114 er naturligvis perfekt til produktions-tracking gennem alle krævende industrielle processer hvor der indgår: hærdning, trykprøvning, behandling med ætsende kemikalier, pulserende vibrationer, maling og tørring af produkterne i fremstillingen.
Som: Olie og Gas produktion ATEX, produktion af byggematerialer, Extrudering af metaller, overfladebehandling med rensning, pudsning og slibning af metal, Maritim anvendelse og Mine- og mineral-udvinding.

X1114 UHF-tag kan klare gentagne varmebehandlinger på op til +250°C på op til 6 timer uden problemer.

Som det nok tydeligt fremgår af anvendelserne for RFID tag X1114 er der virkelig tænkt nyt i designet. Man er i den grad lykkes med at eliminere det svageste led. I traditionelle RFID tags er det svageste led lodningen mellem selve RFID chippen og tag-antennen . X1114 er en ekstrem hårdfør RFID metal tag fordi den er opbygget med et tyndt temperaturbestandigt materiale omgivet af 2 cylindriske metalplader der både beskytter RFID-chippen og er integreret antenne.
X1114 UHF RFID-tag er patenteret.

Læs meget mere om de tekniske specifikationer for X1114 RFID metal tag på IDadvice produktside. For priser og en dialog om jeres specifikke anvendelse kontakt os på mail eller telefon. Spørg efter Rita Westergaard.

RFID artikler
Hårdfør RFID tag til vanskelige procesflow
Emne
Hårdfør RFID tag til vanskelige procesflow
Beskrivelse
Beskrivelse af anvendelse for en meget robust UHF RFID tag til processer der stiller særlige krav til udstyr. til processer med ætsende kemikalier, høje temperatur og andre krævende forhold.
Forfatter
Udgiver
IDadvice ApS
Logo

© 2024 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?