RFID læsere,  tags og nøglebrikker det hele samlet på en side

HF og UHF RFID læsere kan også skrive til RFID tags.

Omkring RFID læsere oplever vi ofte en del navne forvirring, da der anvendes adskillige synonymer for det samme produkt.
RFID Reader, RFID scanner og RFID læser, er alle udtryk for, en enhed som både læser og skriver til en tag. Afhænger af den valgte protokol eller standard, men gælder for langt de fleste RFID læsere.
RFID tags eller chips er ikke det samme, men anvendes nogle gange i flæng. En tag er en chip med antenne pakket ind i en hård skal. En RFID chip er den lille chip der sidder i “midten” af antennen.
RFID label eller inlay, er lige som en tag en chip med antenne, blot sat på en label af papir eller plastfolie. En label består af mindst 3 lag, 1. papir/folie, 2. RFID inlay og 3. klæber/lim eller folie.

Vi glæder os til en dialog med dig om dit projekt og hvilke produkter der er velegnet.  Du kan få en fornemmelse af mulighederne ved at bladre i vores hardware katalog.
Du er også velkommen til at sende os en forespørgsel, så sender vi dig priser.

Vores software løsninger finder du under RFID og NFC systemer.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

© 2024 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?