Er RFID den rigtige løsning til dit projekt?

Vores RFID konsulent hjælper med svaret

IDadvice har specialiseret sig i trådløse teknologi, og er derfor eksperter i, at vurdere hvilke teknologier der er velegnet til de forskellige AutoID projekter.

Hvad kan RFID konsulenten hjælpe med? Vi kan tilbyde dig eksperthjælp til at finde den rigtige teknologi til dit konkrete projekt.

IDadvice har en lang praktisk erfaring i RFID teknologi, produktionsstyring og logistik i en digitaliseret virksomhed. Og kan derfor hjælpe med et eller flere elementer i et komplet projetforløb fra idé til produktion. Vi kan:

 • virksomheds-specifikt 4-6 timers RFID workshop til netop jer og jeres projekts fokuspunkter.
 • Udvælge og levere test udstyr, så I kan opstille jeres egen lille RFID-lab projekt.
 • Være jeres fagkonsulent på udbud af RFID-opgaver, sikre at RFID-specifikationerne er præcise og korrekte i forhold til jeres projekt-forventninger.
 • Være ekstern konsulent på implementering af RFID, gennem hele projektet.

RFID workshop

Ud fra en dialog om jeres specifikke behov og jeres fokus, sammensætter vi i fællesskab temaerne for en workshop. hvor vi vægter forholdet mellem:

 • Generel RFID teknologi viden
 • Use-cases fra virksomheder der er i gang med RFID.
 • Det gode RFID projekt , teknisk og økonomisk
 • Hands On

Målgruppe for RFID workshop aftales ud fra workshop til workshop.

Ring til IDadvice på +45 4042 7278 og spørg efter Rita Westergaard for at aftale en RFID-workshop

Sammen finder vi en RFID-løsning:

Hvis I søger en RFID fagkonsulent til en udbudsopgave eller har behov for en ekstern RFID konsulent til implementering bidrager vi gerne. Vi står klar med solid RFID-viden og forståelse af de produktionstekniske opgaver i fremstillings-virksomheder og logistik-centre. Den viden, sammen med jeres indsigt i særlige lokale og virksomhedsspecifikke forhold, danner et godt grundlag for en  teknologisk/forretningsmæssig kvalificering af projektet, derud over giver det, den nødvendige markedsindsigt for valg af det rette udstyr og software til vellykket integration til den eksisterende IT arkitektur.

Her kan I anvende enten vores RFID-klippekort  eller vi kan aftale et forløb med vores RFID-konsulent efter tilbud, send en mail til info@idadvice.dk

RFID viden til dig

Hvis du er nysgerrig på teknologien og hvordan den virker, hvorfor den virker og gerne selv vil have mere styr på RFID begreber og viden, har vi samlet masser nyttig information til dig her.

Prisoverslag for RFID udstyr

Hvis du allerede har en fornemmelse af hvad du skal bruge, har vi opstillet nogle eksempler på RFID-priser og budget. Herved kan der hurtigt dannes et budgetoverslag – så i kan få en fornemmelse af økonomien i jeres projekt.

HUSK at der i skemaet ikke fremgår jeres besparelser og den mereomsætning som projektet vil give jer. Besparelser og ekstra indtægter skal I selv tilføje.

Besparelserne kan være mange og forskellig fra virksomhed til virksomhed. Vi kan som RFID konsulent hjælpe jer med, at pege på relevante besparelser ud fra egne erfaringer fra en lang række RFID-projekter inden for forskellige typer af virksomheder og brancher.

RFID konsulent. klippekort til Projekt Rådgivning

7 timers klippekort – betal for 5 timer, Pris: kun DKK 4500.

Kan anvendes til

 • Online- og Personlig RFID Rådgivning. 
 • RFID workshop ikke projektspecifik

RFID klippekort

Klippekortet aftales med RFID seniorkonsulent Rita Westergaard på rw@IDadvice.dk eller tlf. +45 4042 7278.

Er du interesseret i, at høre mere om hvilken RFID viden I kan opnå med klippekortet eller vores andre konsulent ydelser, er du velkommen til at kontakte os på info@IDadvice.dk eller tlf. +45 4042 7278.

Med en RFID-konsulent i form af klippekort-aftalen kan i få:

 • Teknologi vurdering af projektet
 • Nye ideer til hvordan I kan forenkle forretnings- eller produktionsmetoder
 • Dialog om hvor I teknologisk kan løfte jeres produkter og services med trådløs teknologi
 • Finde skjulte muligheder; nye metoder og services
Mand holder kop - snakker med nogen gennem skærmen.

RFID artikler
RFID konsulent m. klippekort aftale - opnå viden om RFID-teknologien
Emne
RFID konsulent m. klippekort aftale - opnå viden om RFID-teknologien
Beskrivelse
Hos IDadvice har vi over flere år fået opbygget viden om RFID-teknologi. Se hvilke muligheder du har for at få del i den viden.
Forfatter
Udgiver
IDadvice ApS
Logo

© 2024 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?