IDadvice udvikler RFID vaskerisystemer, der benyttes i bl.a. plejecentre og bofællesskaber. Beboere oprettes med navn, samt evt. adresse på en konto. Herefter stryges en RFID label i tøjet, hvor det samtidig er muligt at vælge vaskeprogram for tøjet.

RFID vaskerisystemer letter hverdagens gøremål

Beboerens tøj som er mærket med RFID, knyttes til den oprettede konto. Herefter er det muligt at scanne tøjet, ved hjælp af en RFID læser. Derved sikrer man sig, at tøjet vaskes på det rigtige program. Samtidig er det til enhver tid muligt at scanne tøjet for, at se hvem der ejer det – hvilket er en stor fordel ved sortering af store mængder tøj. Da tøj uden ejer kan scannes, mindskes risikoen for, at tøj bliver glemt eller bliver væk. Samtidig sikrer RFID teknologien også, at tøjet ikke ender hos den forkerte beboer. Når beboernes tøj scannes, bliver der samtidig automatisk afregnet, såfremt vaskeordningen koster penge.

Institutionsvaskeri

RFID vaskerisystemet er en stor hjælp i og med, at det organiserer arbejdet med vask og sortering af tøj på institutionsvaskerier. Herigennem får beboerne en holdbar mærkning af tøjet (da labels ikke falder af i vask), hurtig og effektiv sortering af vasketøj, mulighed for at håndtere beboer- og medarbejdertøj i samme system, samt automatisk afregning af vask. Endvidere er der mulighed for at læse mange tags på én gang. Dette letter arbejdet med håndtering af store mængder linned.

© 2020 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?