RFID vaskerisystemer

RFID vaskerisystemer letter hverdagens gøremål

ID-advice udvikler RFID vaskerisystemer, der benyttes i bl.a. plejecentre og bofællesskaber.

Beboere oprettes med navn, samt evt. adresse på en konto. Herefter stryges en RFID label i tøjet, hvor det samtidig er muligt at vælge vaskeprogram for tøjet.

Al beboerens tøj, mærket med RFID, knyttes derefter til den oprettede konto. Herefter er det muligt at scanne tøjet, ved hjælp af en RFID læser, for derigennem at sikre sig at tøjet vaskes på det rigtige program. Samtidig er det til enhver tid muligt at scanne tøjet, for at se hvem der ejer det, hvilket er en stor fordel ved sortering af store mængder tøj. Da tøj uden ejer kan scannes mindskes risikoen for at tøj bliver glemt eller bliver væk. Samtidig sikrer RFID teknologien også, at tøjet ikke ender hos den forkerte beboer. Når beboernes tøj scannes, bliver der samtidig automatisk afregnet, såfremt vaskeordningen koster penge.

RFID vaskerisystemet er en stor hjælp, i og med at det organiserer arbejdet med vask og sortering af tøj, på institutionsvaskerier. Herigennem får beboerne enholdbar mærkning af tøjet (da labels ikke falder af i vask), hurtig og effektiv sortering af vasketøj, mulighed for at håndtere beboer – og medarbejdertøj i samme system, samt automatisk afregning af vask. Endvidere er der mulighed for at læse mange tags på én gang, hvilket letter arbejdet med håndtering af store mængder linned.

©2017 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?