RFID projekter indenfor industrien

RFID projekter indenfor industrien omfatter ligesom LEAN altid organisation, hardware og software.
 LEAN er en produktions styringsmetode der fokuserer på pull af data, i stedet for push. Herved sikres det, at der ikke produceres mere end der er behov for. LEAN og RFID kan med stor fordel anvendes som katalysator for hinanden.

IDadvice leverer komplette løsninger der omfatter alle elementer og fortager den vigtige arbejdsanalyse med fokus på den fremtidige organisering af arbejdsgange og rutiner.

 Den vigtigste succesfaktor for RFID projekter i produktionsvirksomheder er, at RFID er direkte adgang til unik information om den enkelte vare.

Synergi på viden og erfaring

Ethvert projekt starter med organisation og opstilling af projektmål. Her laver vi ofte synergi på viden og erfaringer fra tidligere projekter. 
Ofte viser det sig, at projektets specifikationer udvides, og at projektfokus korrigeres. Dette sker, fordi der findes nye gevinster og muligheder i afledte effekter, uden særlige meromkostninger, hvilket bidrager til en god investeringsprofil for projektet.

IDadvice har stor erfaring i systemdesign, implementering, installation, justering og after sale service af alle de produkter, som vi tilbyder i vores RFID-løsninger. 
Vi er akkrediteret forhandler af Printronix RFID smart label printere og Datamars industri-produkter, lige som vi har en grundig uddannelse i produkterne fra Brooks, CAEN, AME, Deister Electronic og Ekahau. 
Det betyder, at vi kender mulighederne, og kan optimere systemets ydelse på stedet.

RFID anvendt i industri-produktion

IDadvice implementerer mange og forskelligartede løsninger hos vores kunder. Indenfor industrien har vi erfaring indenfor følgende løsninger;

  • Logistik og lagerstyring med automatisk læsning af palle-logistik
  • Fødevarer og plastindustri.
  • LEAN Produktionsstyring på produktniveau, ordreniveau, detailplanlægning og automatiske serienumre
  • Reparationer og garantisystemer
  • Indlevering til reparation, håndtering af reklamationer og garanti
  • Sporing af fødevarer fra jord til bord
  • Distributionskontrol
  • Kontrol for af- og pålæsning
  • Identifikation af biler.

© 2020 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

test
[Kleo_social_icons]

Log in with your credentials

Forgot your details?