Job hos IDadvice

Praktikant som webudvikler 

International student? Read the english version

Her får du mulighed for at prøve kræfter med de værktøjer du har fået på din uddannelsen og få nogle nye med i baggagen.

Vi søger i øjeblikket en multimediedesigner, webudvikler eller lignende der har evner og interesse inden for webudvikling og SEO.

Vi tilbyder:

Som praktikant hos IDadvice får du rig muligheder for at arbejde med de værktøjer, du har lært på uddannelsen og øve dine kompetencer.

IDadvice er en B2B-virksomhed, der udvikler software-løsninger til vores kunder. Vi arbejder primært med RFID, IoT og data. Hos IDadvice tror vi på udvikling og vidensdeling, men vi mener også at man selv skal arbejde for at tilegne sig viden, så vi håber at du er klar til at lære en masse og blive udfordret ved dit praktikforløb hos os.

Hvad forventer vi af dig som praktikant?

Vi forventer at du som praktikant hos os er god til at strukturere dine opgaver sådan at du kan arbejde selvstændigt og agilt. Praktikforløbet starter efter afsluttede eksaminer for efterårssemesteret, midt januar eller efter nærmere aftale.

Ansøgningsfrist hurtigst muligt.

Vi beder dig sende en ansøgning hvor du kort beskriver hvorfor du ønsker at tilbringe dit praktikforløb hos os og vedhæfte dit CV og eventuelt et portfolie.

Hvis du har faglige spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rita (Ansvarlig for salg og marketing, rw@IDadvice.dk) eller Carina (Webudvikling og uddannet multimediedesigner, cv@IDadvice.dk). Henvendelser ang. stillingen eller ansøgning bedes sendes til Rita. Vi glæder os til at høre fra dig.

Oprettet 10-11-2018

Om IDadvice
IDadvice leverer løsninger til både store og små projekter. Vores viden og erfaring ligger inden for områderne IoT, hardware, projektanalyse, implementering af RFID, NFC og IPS på alle niveauer, samt komplette projektløsninger. Surf lidt rund her på siderne for, at læsere mere om os. Find os også på FacebookLinkedin og Google+RFID gruppe.

IDadvice ligger på Workspace, som er et spændende kontorfællesskab med en samling af mere end 40 mindre og større virksomheder fordelt på 4.500 kvm. Workpace ligger bare 5 min. på cykel fra Uni, med plads til bordfodbold og netværk. Et godt sted hvis du vil forberede din karriere.

Studierelevant job Software eller elektronik ingeniør – tæt på Aarhus universitet og Katrinebjerg

Brænder du for software og elektronik udvikling, og leder efter et fagligt relevant studiejob hvor du kommer til at arbejde med IoT devices og trådløs teknologi?

Som medarbejder hos IDadvice får du mulighed for at være med gennem hele processen fra idé til eksekvering herunder indkøring af systemer og løsninger i samarbejde med vores kunder, tidligere studerende har alle nævnt involveringen helt fremme i projekterne som særligt udviklende i forhold til studiet og fremtidig karriere.

IDadvice er en udviklingsorienteret virksomhed, der giver plads til medarbejderne og har en høj grad af metodefrihed.

Vi har netop nu et ledigt studierelevant job til en dygtig ingeniørstuderende/udvikler til både større og mindre meget spændende projekter. Fællesnævneren for alle vores projekter er NFC, RFID, IT og elektronik i nye konstellationer som ofte ender ud i et IoT projekt.

Lige nu arbejder vi med disse projekter:

 • Miljø overvågning og klimatilpasning i vandforsyningTest af RFID
 • Et RFID og IoT system til Smart City cyklister
 • Oplevelser på cykelstien i Egedal kommune
 • Cloud baseret ”Gear tracking” Hold styr på alt dit udstyr
 • Sæt Skiene i skyen med RFID – Ski-test system, sammen med nogle af Norges største aktører inden for skisport

Derudover har vi løbende en række andre og mindre projekter. Systemerne baserer sig grundlæggende på mobile platforme med RFID, Mesh-netværk og GPS teknologi.

Se meget mere på IDadvice.dk

Vi tilbyder:

Som medarbejder hos IDadvice får du stor indflydelse på eget job, og er med gennem hele processen fra idé til eksekvering – herunder bl.a. indkøring af systemer og løsninger i samarbejde med vores kunder. Yderligere får du indflydelse på de metoder vi skal anvende i vores systemudviklings og platforms strategi.

Hvad skal du lave i et studiejob hos IDadvice?

Vi søger en teknisk studerende, der vil arbejde med både hardware og programmering, embedded software og kommunikation til eksterne devices. Du får indflydelse på valg af arkitektur, system specifikation, systemudvikling og indkøring i forhold til de givne opgaver.

Da vores kernekompetence er Auto-ID vil alle projekter på den ene eller anden måde cirkle omkring det, at identificere emner eller personer ved hjælp af RFID, stregkode eller andre trådløse teknologier, forventer vi, at du interesserer dig for, at lære endnu mere inden for det felt og at du gennem dit studie har arbejdet inden for nogen af følgende områder:

IoT studiejob

Internet of Things.

 • HTML5 og C# eller Java og Node.js
 • Connection/communikation til externe devices
 • AWS Cloud computing
 • Cloud sikkerhed
 • Windows web-service udvikling, REST, JSON.
 • Elektronik og embedded software, C og C++
 • System sikkerhed intern og web

Derudover vil der forekomme forskellige netværks relaterede opgaver og database integration til RFID-udstyr samt test af løsninger til opgaver af forskellig art. Der kan opstå behov for en vis rejseaktivitet af begrænset omfang. Vi forventer at du har bestået dine første 1,5 år på studiet, eller har en elektronik uddannelse du bygger oven på.

Grundet IDadvice er en lille og meget agil virksomhed, tilbydes der alsidige og mangeartede opgaver. Vi forventer at du har en faglig stolthed, og gerne viser dit arbejde frem og deler viden med kollegaer.

Ansøgningsfrist hurtigst muligt.

Vi mener god løn og spændende opgaver passer godt sammen. Vi stoler på hinanden og arbejdsformen er uformel og selvstændig tænkende.

Det forventes at du kan arbejde 8-10 timer i ugen, afhængigt af studieopgaver, eksamener og projektflow. Der vil være mulighed for flere timer hvis det passer ind i dit studie og vores projekter og arbejdsopgavernes omfang.

Hvis du kan se mulighederne for et spændende og alsidigt studierelevant job i ovenstående – så send dit CV og ansøgning til Rita Westergaard på info@idadvice.dk.

Har du små som store spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Rita på tlf. 77 340 900.

Oprettet 22-05-2018

Om IDadvice
IDadvice leverer løsninger til både store og små projekter. Vores viden og erfaring ligger inden for områderne IoT, hardware, projektanalyse, implementering af RFID, NFC og IPS på alle niveauer, samt komplette projektløsninger. Surf lidt rund her på siderne for, at læsere mere om os. Find os også på FacebookLinkedin og Google+RFID gruppe.

IDadvice ligger på Workspace, som er et spændende kontorfællesskab med en samling af mere end 40 mindre og større virksomheder fordelt på 4.500 kvm. Workpace ligger bare 5 min. på cykel fra Uni, med plads til bordfodbold og netværk. Et godt sted hvis du vil forberede din karriere.

© 2019 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

test
[Kleo_social_icons]

Log in with your credentials

Forgot your details?