Vi er glade for at meddele at du som virksomhed fra i dag af har mulighed for at bestille udvalgte produkter fra vores nye danske webshop: RFID-shoppen.

Vi er klar til, sammen med foråret, at byde alle vores kunder velkommen til IDadvice RFID-shoppen, en nyhed vi tror på vil gøre livet lettere for mange af vores faste kunder.

egen nye rfid-shop
Forsiden af vores egen nye RFID-shop

Alle vores eksisterende kunder er naturligvis godkendt til at modtage faktura, I vil dog opleve at systemet meddeler at I skal godkendes, men vi linker til jeres eksisterende konto baseret på CVR automatisk, vi håber på jeres forståelse for denne lille ukorrekte mail.

Hvis I ønsker rekvisionsnummer eller projekt på jeres bestilling skrives det i bemærkningsfeltet, så kommer det med på ordre og faktura.

Vi kan også håndtere EAN-faktura ved bestillinger.

Vi har udviklet RFID-shoppen fordi vi gerne vil tilbyde vores kunder en nem måde at købe udvalgte produkter på, for på den måde at spare både jer og os for tid.

Vi vil imødekomme jeres ønsker til produkter.

Udvalget på webshoppen er de produkter, som vi, fra vores mange år i RFID-branchen, har erfaret ikke kræver særlig rådgivning.

Vi forventer at der i takt med efterspørgsel og feedback fra kunder, vil ske en løbende udvikling af RFID-shoppen og vi vil med tiden forhåbentlig se en vækst i udvalget på shoppen. I er selvfølgelig stadig velkommen til at sende en bestilling på mail eller ringe.

Vi ønsker hele tiden at forbedre os og skabe den bedste RFID-shop for vores kunder. Derfor vil vi gerne opfordre jer til at fortælle os om eventuelle ønsker til webshoppen. Vi har naturligvis testet web-shoppen, men vi ved også at det først er live man får den virkelige test, så hvis du støder på problemer eller noget som du synes ikke virker logisk, vil vi meget gerne vide det.

© 2020 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?