ID-advice har specialiseret sig med bred viden om RFID og trådløse teknologier. Den viden vi har opnået vil vi gerne give videre, og du kan derfor læse meget mere om RFID på disse sider.

Er du interesseret i at høre mere om RFID teknologien, er du velkommen til at kontakte os på info@IDadvice.dk, eller tlf. +45 77 340 900.

Specialiseret RFID viden

På disse sider har vi samlet al vores ekspertise indenfor RFID, således at du også kan blive klogere på emnet.

  • Her kan du lære hvad RFID teknisk set er, hvordan RFID virker.
  • Hvorfor og i hvilke tilfælde det er hensigtsmæssigt at benytte RFID.
  • Hvad en RFID løsning koster.
  • Hvilke risikofaktorer du skal være opmærksom på ved valg af RFID løsning.
  • Slutteligt har vi samlet 10 gode råd når du arbejder med et RFID projekt.

Ved at samle al vores viden her på sitet, er vores håb at du som kunde kan blive klogere på hvad RFID teknologien er og kan og ikke mindst hvordan du kan bruge det bedst muligt.

Forretning og RFID viden

RFID viden er selvfølgelig ikke kun et spørgsmål om at vide alt om teknologien og alle de tekniske muligheder og spidsfindigheder. Udvikling af et godt RFID projekter i høj grad også et spørgsmål om at forstå arbejdsgange og forretningsideen for anvendelsen af teknologien. At validere og balancere teknologien med forretningen.

Vores erfaring har vist os, at er ikke er store forskelle fra branche til branche. Når det man ser på hvad og hvilke fordele AutoID giver til forretningen er der mange ligheder, også mellem både industriproduker og unikaprodukter som kunst  og specialprodukter

ID-advice har derfor rettet vores råd og vejledning mod anvendelse af RFID i:

  • Lager og logistik inden for fremstilling af produkter
  • Fremstilling og produktion
  • Service og after sale

Har du uddybende spørgsmål eller et spørgsmål som vi ikke har besvaret her, er du altid velkommen til at kontakte os på info@IDadvice.dk eller tlf. +45 77 340 900.

RFID viden ID-advice

RFID viden

©2017 by ID-Advice.dk. All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?